Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του δήμου Αλεξανδρούπολη «Λαϊκή Συσπείρωση», Σάββας Δευτεραίος, μίλησε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο Sferikos 99.3 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Χονδρόπουλο.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Αλεξανδρούπολης, μίλησε για τις 2 ερωτήσεις που κατέθεσε η «Λαϊκή Συσπείρωση» ,η πρώτη εκ των οποίων αφορούσε τον οικισμό της Κίρκης και τα μέτρα που θα έπρεπε – όπως είπε χαρακτηριστικά- να έχουν ληφθεί από τον Δήμο και το κράτος ύστερα από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2023.

Είπε πως θα έπρεπε ήδη να έχουν τοποθετηθεί δεξαμενές από τον δήμο καθώς και πυροσβεστικοί κρουνοί ώστε να μπορούν τουλάχιστον να ανεφοδιάζονται άμεσα τα οχήματα της πυροσβεστικής στο πλαίσιο της πρόληψης.

Σχετικά με την 2η ερώτηση – η οποία δεν πρόλαβε να απαντηθεί- ο κ. Δευτεραίος μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται το 12ο Νηπιαγωγείο και το 3ο δημοτικό σχολείο της Αλεξανδρούπολης καθώς η παράταξη του ενημερώθηκε πως δεν έχουν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι. Η ερώτηση ενδεχομένως να απαντηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του σώματος.

Ακούστε όλα όσα ανέφερε παρακάτω: